Gazze'de geçici ateşkes 1 gün daha uzatılmıştı: Hamas 8 rehineyi daha serbest bıraktı

Gazze'de geçici ateşkes 1 gün daha uzatılmıştı: Hamas 8 rehineyi daha serbest bıraktı

İsrail ve Hamas arasındaki ateşkes ve rehine takası anlaşmasının bir kez daha uzatılmasının ardından Hamas, 8 esirin daha serbest bırakıldığını duyurdu.

İsrail ve Hamas arasındaki ateşkes ve rehine takası anlaşması bir kez daha uzatıldı. İsrail ordusu, daha fazla rehinenin serbest bırakılması için ateşkesin sürdürüleceğini açıkladı. Hamas'tan yapılan açıklamada uzatmanın bir günlük olduğu belirtildi.

Hamas, 8 esirin daha serbest bırakıldığını duyurdu. İsrail ordusu, Kızılhaç'tan aldığı bilgiye göre, Gazze Şeridi'nde serbest kalan 8 İsrailli esirin yola çıktığını açıkladı.

İsrail ile Hamas arasında varılan "insani ara" uzlaşısı kapsamındaki esir takası mutabakatı çerçevesinde şu ana kadar Gazze Şeridi'nden 75 İsrailli esir, İsrail hapishanelerinden de 210 Filistinli esir serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN