Gazzeliler açlık ve susuzluk tehlikesiyle karşı karşıya

Gazzeliler açlık ve susuzluk tehlikesiyle karşı karşıya

Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı' operasyonunun ardından İsrail saldırılarını sürdürdüğü Gazze'de binlerce Filistinlinin açlık ve susuzluk riskiyle karşı karşıya olduğu belirtildi. Han Yunus kentindeki Nasır Hastanesi çevresindeki yerinden edilmiş sivillere bir kamyon içme suyu yardımı gönderildi.

Hamas, İsrail'e yönelik son yılların en büyük saldırısını gerçekleştirdi. İsrail ordusu 'savaş durumu alarmı' ilan etti. İsrail'in Gazze'ye yönelik hava saldırıları sürerken binlerce Filistinlinin açlık ve susuzluk riskiyle karşı karşıya olduğu belirtildi

. Han Yunus kentindeki Nasır Hastanesi çevresindeki yerinden edilmiş sivillere bir kamyon içme suyu yardımı gönderildi. Filistinliler, içme suyu şişeleri taşıyan kamyona akın etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN