Gerçek Şirin Baba'nın videosu yıllar sonra ortaya çıktı! Görenler gözlerine inanamadı: Uyguladığı tedaviyle bu hale gelmişti

Yıllarca ekranlarda izlediğimiz Şirin Baba'nın gerçekte kim olduğu ortaya çıktı! Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle kendini tedavi etmeye çalışan Paul Karason adındaki adam yanlışlıkla derisinin rengini maviye çevirmişti. Görenlerin şaşkınlıkla karşıladığı adamın son hali yıllar sonra ortaya çıktı. Uyguladığı tedavi hayatını kararttı. Görenler gözlerine inanamadı! İşte Şirin Baba'nın yıllar sonra ortaya çıkan görüntüsü...

Bir dönemin en çok izlenen çizgi filmlerinden olan Şirinler gerçek oldu. Gerçek Şirin Baba yıllar sonra ortaya çıktı! Yaşadığı sağlık sorunlarından dolayı kendi tedavi yöntemlerini uygulayan ve sağlığına kavuşmak isterken derisini maviye çeviren Paul Karason, 2013 yılında hayatını kaybetmişti. Gizemli adamın yıllar sonra görüntüleri ortaya çıktı. Görenler gözlerine inanamadı. Bakın Şirin Baba'nın son hali nasılmış?

ŞİRİN BABA'NIN SON HALİ ORTAYA ÇIKTI!

Hastalıklarından dolayı kendi tedavi yöntemini uygulayan ancak yaptığı hatalardan dolayı derisini mavi renge döndüren ABD'li Paul Karason'ın fotoğrafları ilk kez ortaya çıktı. Aldığı ilaçlar sonrası vücudu komple maviye dönen ve 'Şirin Baba' lakabı takılan Karason, 2013 yılında hayatını kaybetmişti. Şirin Baba'nın ölümünün ardından tam 10 yıl sonra son görüntüleri ortaya çıktı. Görenler gözlerine inanamadı.

hhh.jpg

UYGULADIĞI TEDAVİYLE BU HALE GELDİ

Minik gümüş iyonları ve sıvı içinde asılı nanopartiküller içeren karışım, Paul'un derisinin tamamen renk değiştirmesine neden oldu. Derisindeki değişimi fark etmeyen Paul'u arkadaşı uyarınca gerçek ortaya çıktı. 2013 yılında hayatını kaybeden adamın fotoğrafları yıllar sonra ortaya çıktı.

yeni-gfggf.jpg

Vücudunun renginin değişmesinden sonra ünlenen Paul, işsiz kaldı daha sonra da nişanlısından ayrıldı. Art arda gelen sorunlarla boğuşan Paul, prostat kanseri ve kalp sorunları ile mücadele ettikten sonra hayatını kaybetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN