Görüntüler sosyal medyada viral oldu: O tanklar yola çıktı

Rusya’nın Ukrayna işgalinde Kiev’e nefes aldıracak tanklar yola çıktı. Alman yapımı Leopard-2 tankları ve 'Marder' zırhlı piyade muharebe araçları bir trende taşınırken görüntülendi. İddiaya göre, Almanya’dan yola çıkan ve tank taşıyan tren, Ukrayna'ya doğru hareket ediyor.

Sosyal medyada viral olan videonun, Almanya’dan gelen tank dolu treni görüntülediği ve henüz Polonya’dayken çekildiği ileri sürüldü. Şansölye Olaf Scholz'un nihayet 25 Ocak'ta araçları göndermeyi kabul etmesinin ardından bugün yayınlanan videoda Alman tanklarından en az üçü görünüyor. Tam konumu belli olmayan videonun Polonya'da veya doğu Almanya'da çekildiği sanılıyor.

Daily Mail’de yer alan bir habere göre, Rus savaş blogcuları görüntülerden rahatsız ve trenle taşınan tankların Ukrayna'ya ulaşır ulaşmaz vurulabilmeleri için konumu takip etmeye çalışıyorlar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN