Havada kuş paniği: Florida'ya giden uçak Küba'ya döndü

Havada kuş paniği: Florida'ya giden uçak Küba'ya döndü

Küba'da Florida'ya giden uçak kuşlara çarptı ve uçağın içine duman doldu. Arızalanan uçak Küba'ya dönerken bazı yolcular da acil çıkışlardan tahliye edildi.

Küba'dan ABD’nin Florida eyaletine giden Southwest Havayolları'nın Fort Lauderdale'e 2923 sefer sayılı uçuşunu gerçekleştiren uçak, kuşlara çarptı. Havayolu şirketinden yapılan açıklamaya göre; uçağın irtifa alırken motorlardan birine ve uçağın uç kısmına çarpan kuşlar nedeniyle uçak Küba'ya döndü.

Yolcular, uçaktan duman yayıldığını ve bu durumun acil durum oksijen maskelerinin açılmasına neden olduğunu aktardı. Uçak, Küba'ya güvenli şekilde iniş yaptıktan sonra bazı yolcular, acil çıkışlardan tahliye edilirken, bazıları ise uçağı terk etmek için açılan şişme kaydırakları kullandı.

Olayda yaralanan olmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN