Hindistan'da motoru alev alan uçak acil iniş yaptı

Hindistan'da motoru alev alan uçak acil iniş yaptı

Hindistan'da Bengaluru kentinden havalanan bir uçağın motorlarından birinin kalkıştan dakikalar sonra alev alması nedeniyle acil iniş yaptığı bildirildi.

Hindistan merkezli Air India Express havayolu firmasına ait bir uçak, Karnataka eyaletindeki Bengaluru'daki Kempegowda Uluslararası Havalimanı'ndan Kerala eyaletindeki Kochi kentine seyahat etmek üzere kalkış yaptı.

KALKIŞ YAPTIĞI HAVALİMANINA İNDİ

Kalkıştan dakikalar sonra uçağın motorlarından birinin alev aldığı tespit edildi. Havalimanını işleten firmanın yetkilileri, yaptıkları açıklamada, uçağın kalkış yaptığı havalimanına acil iniş için yönlendirildiğini aktardı.

Hindistan'ın NDTV kanalının haberine göre, acil iniş yapan uçaktaki yangın söndürülürken, uçaktaki 179 yolcu ve 6 kişilik mürettebat yara almadan tahliye edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN