Hindistan'ın Ankara Büyükelçisi hayatını kaybetti

Hindistan'ın Ankara Büyükelçisi hayatını kaybetti

Bir süredir kanser tedavisi gören Hindistan'ın Ankara Büyükelçisi Virander Paul hayatını kaybetti. Virander'in ölüm haberini duyuran Hindistan Dışişleri Bakanı Jaishankar, Paul'un vefatından derin üzüntü duyduklarını belirtti.

Hindistan Dışişleri Bakanı Subrahmanyam Jaishankar, sosyal medya hesabından ülkesinin Ankara Büyükelçisi Virander Paul'un kanser nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı.

Paul'un vefatından derin üzüntü duyduklarını belirten Jaishankar, Paul'un Hindistan Dışişleri Bakanlığı için büyük kayıp olduğunu ve kendisiyle birçok görevinde yakın çalıştıklarını aktardı.

Jaishankar, Paul'un bağlılığına ve hizmetine her zaman hayranlık duyduğunu ve birçok katkısına değer verdiğini belirterek ailesine en derin taziyelerini sunduğunu kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN