Hintli kadın kocasını tek yumrukla öldürdü: Dubai'ye götürmemesi sonu oldu

Hintli kadın kocasını tek yumrukla öldürdü: Dubai'ye götürmemesi sonu oldu

Hindistan'ın Pune kentinde Nikhil Khanna isimli iş insanının karısı Renuka kocasından doğum günü kutlaması için kendisini Dubai'ye götürmesini istedi. Olumsuz cevap alan kadın, tek yumruk darbesiyle 6 yıllık kocasını öldürdü. Olay sonrası kadın gözaltına alındı.

Hindistan'ın Pune kentinde Nikhil Khanna isimli iş insanının karısı Renuka'nın doğum gününde eşinden onu Dubai'ye götürmesini istemesi sonucu aldığı olumsuz cevap cinayete neden oldu. Akıllara durgunluk veren olayda adamın karısının tek yumruk darbesiyle burnu ve birkaç dişi kırılırken, ağır bir kanama da geçirmesinin ardından bilincini kaybeden adam hayatını kaybetti.

Hindistan polisi tarafından yapılan açıklamada, "İlk soruşturmaya göre, Nikhil'in Renuka'yı doğum gününü kutlamak için Dubai'ye götürmemesi, doğum günü ve yıl dönümünde ona pahalı hediyeler vermemesi nedeniyle kavga ettiği ortaya çıktı" ifadelerine yer verildi.

h2.jpg

Kocasını tek yumrukla öldüren kadının gözaltına alındığı belirtilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü de ifade edildi.

İnşaat sektöründe çalışan 36 yaşındaki iş insanı Khanna'nın, 38 yaşındaki eşi Renuka ile 6 yıl önce aşk evliliği yaptığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN