Hollywood yıldızı Cyntia Nixon'dan Beyaz Saray önündeki Gazze eylemine destek

Hollywood yıldızı Cyntia Nixon'dan Beyaz Saray önündeki Gazze eylemine destek

Sex and the City’nin Grammy ve Emmy ödüllü yıldızı Cynthia Nixon, Gazze’de kalıcı ateşkesin sağlanması için yapılan açlık grevinin ilk gününde, Beyaz Saray’ın önünde mum ışığı seremonisine öncülük etti.

Sex and the City’nin 17 ödüle layık görülen ünlü kadın oyuncusu Cynthia Nixon, Gazze'de kalıcı bir ateşkes sağlanması için yapılan açlık grevinin birinci gününde Beyaz Saray’ın önünde mum ışığı seremonisinde yer aldı.

Cynthia Nixon, Sex and the City ve Kanun & Düzen: Özel Mağdurlar Birimi dizilerinde aldığı rollerle Primetime Emmy Ödülleri’ne iki defa layık görülmüş, seslendirdiği An Inconvenient Truth kitabındaki performansıyla Grammy ödülünü kazanmıştı. Ünlü kadın oyuncu Nixon, çeşitli organizasyonlar tarafından verilen 17 adet ödüle sahip.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN