İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bomba bulundu! Balıkçının ağına takıldı! O bomba işte böyle imha edildi: Saniye saniye kaydedildi

Danimarka'da bir balıkçının ağına İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bomba takıldı! Danimarka Silahlı Kuvvetleri tarafından 130 kiloluk bomba imha edildi! Bomba kontrollü patlatırken, patlama anı saniye saniye kaydedildi...

Danimarka'da bir balıkçının ağına takılan, tarihi bir artefakt olan 130 kilogram ağırlığındaki İkinci Dünya Savaşı'na ait bomba, ülkenin Silahlı Kuvvetleri tarafından güvenli bir şekilde imha edildi. Danimarka Silahlı Kuvvetleri'nin yaptığı açıklamaya göre, Langeland'ın güneyindeki bir balıkçı, ağına takılan bu tehlikeli bombayı fark ederek yetkililere bildirdi.

PATLAMA ANI SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

danimarkada-ikinci-dunya-savasindan-kalma-bomba-patlatildi.jpg

Danimarka Silahlı Kuvvetleri, bombanın 12.5 metre derinlikte, kıyıdan 3.2 kilometre uzaklıkta bulunduğunu ve burada kontrollü bir patlatmanın gerçekleştirildiğini duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN