İmran Han: ABD'den tehdit mektubu aldım

İmran Han: ABD'den tehdit mektubu aldım

Pakistan Başbakanı İmran Han, ABD'den tehdit mektubu aldığını açıkladı. Han, "Bana gönderilen tehdit mektubu ABD'dendi ama istifa etmeyeceğim" dedi.

Pakistan Başbakanı İmran Han, son dönemde yaptığı çıkışlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Han, geçen gün yaptığı konuşmasında, "Çin, İslam Peygamberi'nin öğretilerini takip ediyor" demişti.

Pazar günü Meclis'te güvenoyu yoklaması yapılacak olan hükümetinin düşebileceği konuşulurken Han, yaptığı bir açıklamayla tekrar gündeme geldi. Han, ABD'den tehdit mektubu aldığını, "Bana gönderilen tehdit mektubu ABD'dendi ama istifa etmeyeceğim" diyerek duyurdu.

"BANA KARŞI BİR TEHDİT"

RUSEN'in sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşıma göre, Han, kendisinin ABD'den tehdit mektubu aldığını açıkladı.

Han, "Bana gönderilen tehdit mektubu ABD'dendi ama istifa etmeyeceğim. Pakistan halkına mektubun Amerika Birleşik Devletleri'nden bana karşı bir tehdit olduğunu beyan ederim" dedi.

Han, daha önce de yaptığı bir konuşmada Doğu Türkistan'da soykırım yaşandığı iddialarını da kabul etmemişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN