İngiltere Müslümanlarından yardım kampanyası

İngiltere Müslümanlarından yardım kampanyası

İngiltere’de bulunan Doğu Londra Camii’nin imamı Ebu Hüseyin, bugün öğle vaktinde verdiği vaazda, Türkiye’de büyük can kaybına ve yıkıma sebep olan deprem için cemaate acil yardım çağrısı yaptı. Depremin etkilediği Suriye için de yardımın istendiği çağrı, camiinin internet sitesinde yayınlandı.

İngiltere’de bulunan Doğu Londra Camii imamı, Güneydoğu bölgesini etkileyen Kahramanmaraş depremlerinin mağdurlarına acil yardım için cemaate çağrıda bulundu.

Bağış yapma seçeneği ve bağış yapanların listesinin de bulunduğu sayfada şu ifadeler yer aldı:

“Türkiye ve Suriye'deki depremlerin neden olduğu korkunç yıkım haberi bize ulaştığından beri, birçok insan yardım etmek için ne yapabileceklerini soruyor.

İmam Ebu Hüseyin, öğle saatinde Doğu Londra Camii cemaatine hitaben verdiği vaazda, deprem mağdurları için dua ederek insanlardan felakete müdahale eden hayır kurumları aracılığıyla acil destek vermelerini istedi. Allah etkilenen herkese rahatlık ve huzur versin.

Bağışlarınızı deprem mağdurlarına yardım etmek için hayır kurumları aracılığıyla gönderiyoruz. Lütfen bu büyük ihtiyaç anında elinizden geldiğince yardım edin”.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN