Hatay'da Portakaldalı ailesi enkaz altında

Hatay'da Portakaldalı ailesi enkaz altında

Kahramanmaraş'ta merkez üstü Pazarcık ve Elbistan olan iki depremde enkaz altında kalan vatandaşların yakınlarının yardım çığlıkları devam ediyor. Hatay Antakya'da Lale-Selim Portakaldalı ailesinden ve iki kız çocuğundan hala haber alınamıyor.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.7 ve Elbistan ilçesinde 7.6 şiddetinde bugün gelen depremler sonrası arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Şu ana kadar bin 651 vatandaşın hayatını kaybettiğini, 11 bin 119 kişinin yaralandığını bildirildi.

YARDIM ÇIĞLIKLARI

Şu anda sayısı tahmin edilemeyecek şekilde vatandaşımız ise hala enkaz altında. Hiportermi tehlikesi bulunan enkaz altındaki ailelerden biri de Portakaldalı ailesi.

whatsapp-image-2023-02-06-at-20-27-47-1.jpeg

Lale-Selim Portakaldalı çifti ve iki çocuğundan hala haber alınamıyor.

Bulundukları binanın tamamen yıkıldığı bilgisine ulaşılırken adresinin ise, Odabaşı Mahallesi Kurşunlu Sokak Ilgım Apartmanı No 4. Antakya Hatay olduğu öğrenildi.

whatsapp-image-2023-02-06-at-20-27-38-2.jpeg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN