Instagram için video çekiyordu: Emniyet kemeri takmayan İngiltere başbakanından özür

Instagram için video çekiyordu: Emniyet kemeri takmayan İngiltere başbakanından özür

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, arabayla seyir halindeyken sosyal medyada paylaşmak üzere video çekmek için emniyet kemerini çıkarması sebebiyle özür diledi.

Başbakan Rishi Sunak'ın sözcüsü olan Jamie Davies, İngiltere’nin kuzeybatısını ziyareti sırasında makam aracıyla Instagram hesabında paylaşmak için çektiği videoya eleştiriler gelmesinin ardından açıklama yaparken, “Sunak’ın emniyet kemerini yalnızca kısa bir süre için çıkardığını ve bir hata yaptığını kabul ettiğini” belirtti.

SUNAK’TAN EMNİYET KEMERİ TAVSİYESİ

Başbakanlık sözcüsü Davies, "Bu kısa bir hataydı. Başbakan kısa bir video çekmek için emniyet kemerini çıkardı. Bunun bir hata olduğunu tamamen kabul ediyor ve bu konuda özür diliyor. Başbakan, herkesin emniyet kemeri takması gerektiğine inanıyor" diye ekledi.

İngiltere’de emniyet kemerini takmadığı tespit edilen yolculara 100 ila 500 pound arasında bir para cezası kesiliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR (2)
2 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN