Irak'ta ABD üssüne saldırı: İki roket ile vuruldu

Irak'ta ABD üssüne saldırı: İki roket ile vuruldu

Irak'ta ABD askerlerinin konuşlu olduğu Ayn el-Esad Hava Üssü'ne roketli bir saldırı gerçekleştirildi. Güvenlik yetkilileri, üsse iki roketin isabet ettiğini bildirdi.

ABD’nin Irak’ta kullandığı Ayn el-Esad Hava Üssü’ne iki roket atıldı. Bölgedeki güvenlik kaynakları, saldırının üs içerisinde herhangi bir can kaybına veya hasara yol açıp açmadığı konusunda kesin bilgiye ulaşamadıklarını bildirdi. Bir güvenlik kaynağı, roketlerin üssün içine düştüğünü ifade etti.

İRAN DESTEKLİ GRUPLARDAN ARTAN TEHDİTLER

İran destekli gruplar, Fırat Nehri'nin doğu yakasındaki ABD üslerine zaman zaman karadan karaya atış yapılan silahlar ve SİHA'larla saldırılar gerçekleştiriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN