İranlı yönetmeni öldüren anne-babanın kan donduran itirafı

İranlı yönetmeni öldüren anne-babanın kan donduran itirafı

İranlı yönetmen Babak Khorramdin'i öldüren anne ve babası oğullarının ardından kızları ve damatlarının da katili olduklarını itiraf etti. Baba Abdullah Khorramdin "Diğer iki çocuğumu da öldürecektim" dedi.

Tahran'ın batısında yer alan Ekbatan mahallesinin bir çöp kutusunda parçalanmış bir halde pazar günü bulunan İranlı yönetmen Babak Khorramdin'ın cinayetinde bir yeni gelişme yaşandı. Yönetmenin anne-babasından kanları donduran bir cinayet itirafı daha geldi. Katil anne baba oğullarını öldürdükleri için pişman olmadıklarını dile getirerek, ifadelerinde daha önce kızları ve damatlarını da öldürdüklerini söyledi.

Yönetmen Babak Khorramdin'in cesedi, ülkenin başketi Tahran'ın batısında yer alan Ekbatan mahallesinin bir çöp kutusunda parçalanmış bir halde pazar günü bulunmuştu.
Cesedin Khorramdin'e ait olduğunun pazartesi günü tespit edilmesinin ardından anne ve baba gözaltına alındı.
Polise verdikleri ifadede anne ve babanın soğukkanlılıkla cinayeti itiraf etmesi, "yine olsa yine oğullarını öldüreceklerini söylemesi" İran'da büyük bir tartışma yarattı.
Diğer yandan anne ve babanın soğukkanlılıkla ceset parçalarını poşetlerle çöp kutularına taşıdığı anlar da güvenlik kameralarında tespit edildi.

'DİĞER İKİ ÇOCUĞUMU DA ÖLDÜRECEKTİM'

İran medyasında yer alan haberlere göre 47 yaşındaki yönetmen Babak Khorramdin'in babası Abdullah Khorramdin, "oğullarının bekar olduğunu ve ahlaksız bir hayat sürdürdüğünü, kendilerine de kötü muamelede bulunduğunu" öne sürdü.
Rokna haber sitesi, yönetmen Babak Khorramdin'in anne ve babası tarafından önce uyuşturulduğunu, sonra da öldürüldüğünü yazmıştı. Baba Abdullah Khorramdin, polis tarafından gözaltına alınmasaydı diğer iki çocuğunu da "ahlaksız bir hayat yaşadıkları gerekçesi ile" öldüreceğini öne sürdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN