İspanya'da gece kulübü yangını: 13 kişi hayatını kaybetti, kentte 3 günlük yas

İspanya'da gece kulübü yangını: 13 kişi hayatını kaybetti, kentte 3 günlük yas

İspanya’nın Murcia kentinde dün bir gece kulübünde yangın çıktı. Olayda 13 kişi hayatını kaybederken, İspanyol itfaiyesi 16 kişinin de kayıp olduğunu bildirdi. Kentte 3 günlük yas ilan edilirken, ölü sayısının artabileceği belirtildi.

İspanya'nın güneyindeki Murcia kentinde dün bir gece kulübünde çıkan yangında en az 13 kişi hayatını kaybetti.

yangin-1.jpg

Yetkililer, ölen kişilerin 3’ünün kimliğinin belirlendiğini, ancak 16 kişiye ulaşılamadığını açıkladı. Ölü sayısının artabileceği belirtildi.

yangin-4.jpg

BELEDİYE BAŞKANI KENTTE 3 GÜNLÜK YAS İLAN ETTİ

Yangın ilk olarak La Fonda olarak bilinen Fonda Milagros gece kulübünde başladı ve çevresindeki iki eğlence merkezine sıçradı. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmiyor.

Murcia Belediye Başkanı Jose Ballesta, kentte 3 günlük yas ilan edildiğini duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN