İspanya'da gece kulübü yangını: 13 kişi hayatını kaybetti, kentte 3 günlük yas

İspanya'da gece kulübü yangını: 13 kişi hayatını kaybetti, kentte 3 günlük yas

İspanya’nın Murcia kentinde dün bir gece kulübünde yangın çıktı. Olayda 13 kişi hayatını kaybederken, İspanyol itfaiyesi 16 kişinin de kayıp olduğunu bildirdi. Kentte 3 günlük yas ilan edilirken, ölü sayısının artabileceği belirtildi.

İspanya'nın güneyindeki Murcia kentinde dün bir gece kulübünde çıkan yangında en az 13 kişi hayatını kaybetti.

yangin-1

Yetkililer, ölen kişilerin 3’ünün kimliğinin belirlendiğini, ancak 16 kişiye ulaşılamadığını açıkladı. Ölü sayısının artabileceği belirtildi.

yangin-4

BELEDİYE BAŞKANI KENTTE 3 GÜNLÜK YAS İLAN ETTİ

Yangın ilk olarak La Fonda olarak bilinen Fonda Milagros gece kulübünde başladı ve çevresindeki iki eğlence merkezine sıçradı. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmiyor.

Murcia Belediye Başkanı Jose Ballesta, kentte 3 günlük yas ilan edildiğini duyurdu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN