İspanya’daki bina yangınında yaşamını yitirenlerin sayısı 9’a çıktı

İspanya’daki bina yangınında yaşamını yitirenlerin sayısı 9’a çıktı

İspanya’nın Valencia şehrinde 14 katlı bir binada geçtiğimiz gün meydana gelen yangında yaşamını yitirenlerin sayısının 9’a çıktığı bildirildi.

İspanya’nın Valencia kentindeki Campanar Mahallesi’ndeki 14 katlı bir binada 22 Şubat’ta çıkan yangının bilançosu artıyor.

yeni-proje-4.jpg

Yetkililer, hayatını kaybedenlerin sayısının 9’a yükseldiğini açıklarken, kentin belediye başkanı olan Maria Jose Catala, herhangi bir kayıp olmadığını ve binada yapılan arama sırasında yaralanan iki itfaiye erinin hastaneye kaldırıldığını duyurdu.

ŞİDDETLİ RÜZGAR KÖRÜKLEDİ

Şiddetli rüzgarın körüklediği yangın perşembe gece saatlerinde söndürülürken 130’dan fazla dairenin bulunduğu 14 katlı bina küle döndü. Valencia Palace Otel Müdürü Javier Valles, 110 kişinin geçici olarak otele yerleştirildiğini bazılarının ise akrabalarının yanında kaldığını söyledi.

yeni-proje-5.jpg

Öte yandan, Valencia halkı yangında her şeylerini kaybedenlere giysi, ilaç ve çocuklar için de oyuncak bağışında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN