İsrail ordusu: 120'den fazla kişinin rehin olarak tutulduğu doğrulandı

İsrail ordusu: 120'den fazla kişinin rehin olarak tutulduğu doğrulandı

İsrail ve Hamas arasında çıkan savaşın sekizinci gününde Gazze'ye bomba yağmaya devam ediyor. Binlerce sivil yaşamını yitirirken İsrail ordusu, Hamas'ın Gazze'de 120'den fazla kişiyi rehin tuttuğunu doğruladı.

İsrail'in Gazze'ye saldırıları sekizinci gününde de devam etti. İsrail savaş uçaklarının, Gazze Şeridi'nin kuzeyinde düzenlediği saldırılarda çok sayıda Filistinlinin hayatını kaybettiği belirtildi.

İsrail uçakları, gece saatlerinde Cebaliya Mülteci Kampı ile Meşru Beyt Lahiya'yı yoğun bombardımana tuttu. Saldırılarda onlarca Filistinlinin öldüğü ve yaralandığı ifade edildi ancak net rakama ilişkin bilgi verilmedi.

yeni-proje-15.jpg

ÇOK SAYIDA İSRAİLLİNİN CESEDİNE ULAŞILDI

Haaretz gazetesinin haberine göre ise İsrail ordusu Gazze Şeridi'ne girdikten sonra çok sayıda İsraillinin cesedine ulaştı. Haberde, geçtiğimiz Cumartesi günü Hamas saldırılarından bu yana kayıp olan kişilerin ailelerine haber verildiği belirtildi.

yeni-proje-16.jpg

120'DEN FAZLA REHİNE OLDUĞU DOĞRULANDI

İsrail ordusu bu sabah erken saatlerde yaptığı açıklamada Gazze'de 120'den fazla kişinin Hamas tarafından rehin tutulduğunu doğruladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN