İsrail saldırısında İran Devrim Muhafızları albayı öldü

İsrail saldırısında İran Devrim Muhafızları albayı öldü

İsrail Orta Doğu'daki sınır ülkeleriyle çatışmalara girmeye ve saldırı düzenlemeye devam ediyor. İran'dan yapılan açıklamaya göre İsrail'in Suriye topraklarına yaptığı bir saldırıda Devrim Muhafızları Ordusu mensubu bir albayın öldüğünü duyurdu.

İran resmi haber ajansı IRNA'ya göre, İsrail'in sabah saatlerinde Suriye'nin Banyas kentine düzenlediği saldırıda Devrim Muhafızları Ordusunun Suriye'deki komutanlarından Albay Zarei ile 2 Hizbullah üyesi öldü.

ASKERİ DANIŞMAN OLARAK SURİYE'DE BULUNUYORDU

Saldırıda yaşamını yitiren Zarei'nin, Devrim Muhafızları Ordusunun donanmasında görev yaptığı ve "askeri danışman" olarak Suriye'de bulunduğu kaydedildi.

İran, Suriye'de bulunan Devrim Muhafızları Ordusu mensuplarını "askeri danışman" olarak nitelendiriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN