Maden işçilerini taşıyan araç kaza yaptı: 20 ölü

Maden işçilerini taşıyan araç kaza yaptı: 20 ölü

Güney Afrika Cumhuriyeti'nde maden işçilerini taşıyan bir otobüs kamyonla kafa kafaya çarpıştı. Yerel kaynaklar tarafından yapılan açıklamada, kazada en az 20 işçinin hayatını kaybettiği belirtildi. Kazanın ardından ise alev alan otobüs ekiplerin müdahalesiyle söndürülebildi.

Güney Afrika Cumhuriyeti’nde maden işçilerini taşıyan bir otobüsün kamyonla çarpışması sonucu 20 kişinin öldüğü belirtildi.

Güney Afrika Cumhuriyeti’nin Limpopo eyaletinde ülkenin en büyük elmas madenlerinden Venetia’ya giden işçileri taşıyan otobüs karşı yönden gelen bir kamyonla çarpıştı.

yeni-proje-2-001

ELMAS MADENİNDE 4 BİNİ AŞKIN MADENCİ ÇALIŞIYOR

Kazanın nedeni henüz bilinmezken, olayla ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldı.

Güney Afrika’nın yıllık elmas üretiminin yüzde 40’ından fazlasının elde edildiği Venetia elmas madeninde 4 bin 300 kişi çalışıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN