Maduro, 7 ABD'liyi uyuşturucu kaçakçısı 2 yeğeninin iadesi karşılığı serbest bıraktı

Maduro, 7 ABD'liyi uyuşturucu kaçakçısı 2 yeğeninin iadesi karşılığı serbest bıraktı

Venezuela, Devlet Başkanı Nicolas Maduro’nun eşi Cilia Flores’un ABD’de uyuşturucu kaçakçılığından mahkum olan iki yeğeninin serbest bırakılması karşılığında ülkede tutuklu bulunan 5 petrol şirketi yöneticisi de içinde olmak üzere 7 ABD vatandaşını serbest bıraktı.

Venezuela, serbest bırakılan vatandaşlarının ismini açıklamazken, ABD yönetimi, “first lady” Flores’un yeğenleri Francisco Flores de Freitas ve Efrain Antonio Campos Flores’un takas karşılığı serbest bırakıldığı haberini teyit etti.

ABD Başkanı Joe Biden, Venezuela'da tutuklu bulunan 7 ABD vatandaşının serbest bırakılmasının ardından yaptığı yazılı açıklamada, "Bugün, Venezuela'da haksız yere gözaltında bulunan Jorge Toledo, Tomeu Vadell, Alirio Zambrano, Jose Luis Zambrano, Jose Pereira, Matthew Heath ve Osman Khan'ı ülkeye getiriyoruz. Bu kişiler, yakın zamanda ailelerine kavuşacak ve ait oldukları yerde sevdiklerinin kollarına geri dönecekler." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN