MR'a cebinde silahla girdi, hayatın hatasını yaptı! Gizlice cebine koymuştu: Kendi silahıyla kendini vurdu

MR'a cebinde silahla girdi, hayatın hatasını yaptı! Gizlice cebine koymuştu: Kendi silahıyla kendini vurdu

MR’a neden metal varken girilmemesi gerektiğinin yanıtı! MR'a cebinde silahla girdi, hayatın hatasını yaptı! Gizlice cebine koyduğu silahla MR’a girince kendi silahıyla kendini vurdu...

Wisconsin'de yaşanan olağanüstü bir olayda, 57 yaşındaki bir kadın, MR makinesine gizlice soktuğu silahıyla mıknatısın devreye girmesi sonucu vuruldu. Gıda ve İlaç İdaresi (FDA) kayıtlarına göre, kadın haziran ayında gerçekleşen bir doktor muayenesinde mıknatısın güçlü etkisiyle silah ateşlendi.

ATEŞLENEN SİLAH KADINI YARALADI

Kimliği açıklanmayan Wisconsinli kadın, doktor muayenesi sırasında dikkat çeken bir olaya imza attı. MR makinesinin güçlü mıknatısına silah sokan kadın, mıknatısın devreye girmesiyle silah ateşlendi ve çıkan kurşun kadının kalçasına isabet ederek dışarı çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN