NATO'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle Türkçe kutlama

NATO'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle Türkçe kutlama

NATO, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü sebebiyle Türkçe mesaj yayımladı. X'ten paylaşılan mesajda, "Zafer Bayramınız kutlu olsun" denildi.

NATO Müttefik Kara Komutanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Türkiye için bir mesaj yayımladı.

Geçtiğimiz yıl benzer bir mesajla 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayan ancak Yunanistan'ın itirazı üzerine sosyal medyadaki kutlama mesajını silen NATO Müttefik Kara Komutanlığı (LANDCOM), bu yıl Türkçe olarak "Zafer Bayramınız kutlu olsun" ifadesine yer verdi.

Karargahı İzmir'de bulunan LANDCOM'un X platformundaki mesajının devamında, İngilizce olarak, "Bu özel günde bize ev sahipliği yaptığı için Türkiye'ye şükranlarımızı ifade etmek istiyoruz. Türkiye, 1952'de NATO'ya katılmasından bu yana birçok operasyonda ve tatbikatta yer almış, askerleri her zaman büyük profesyonellik ve azim sergilemiştir. Türkiye ve NATO birlikte daha güçlü ve güvendedir." ifadeleri kullanıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN