Nestle, Müslüman cemaat üyeleriyle ortaklık kurdu

Nestle, Müslüman cemaat üyeleriyle ortaklık kurdu

Nestle'nin ürettiği KitKat çikolatalı gofretin Kanada şubesi, Ramazan ayının her bir günü için birer gofretin olduğu paketler satmaya başladı. KitKat sosyal medyadan "Ramazan'ı kutlamak, onların hikayelerini paylaşmak ve iftarınızın bir parçası olarak tadını çıkarabileceğiniz 30 parçalık yeni barları denemek için Müslüman cemaatinin üyeleriyle ortaklık kurduk" paylaşımında bulundu.

SELMAN CÖMERT

Nestle'nin ürettiği KitKat çikolatalı gofretin Kanada şubesi, Ramazan ayının her bir günü için birer gofretin olduğu paketler satmaya başladı. Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Nestle, KitKat İftar Bar adını verdikleri 30'lu paketlerin satışı için ülkedeki Müslüman cemaat üyeleriyle ortaklık kurduğunu duyurdu.

KitKat ortaklığı Instagram üzerinden "Ramazan'ı kutlamak, onların hikayelerini paylaşmak ve iftarınızın bir parçası olarak tadını çıkarabileceğiniz 30 parçalık yeni barları denemek için Müslüman cemaatinin üyeleriyle ortaklık kurduk" ifadeleriyle duyurdu.

Nestle, KitKat İftar Barların sınırlı sayıda üretildiğini bildirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN