Nijerya'da iki akaryakıt tankeri patladı: Çok sayıda ölü var

Nijerya'da iki akaryakıt tankeri patladı: Çok sayıda ölü var

Nijerya'nın kuzeydoğusundaki Adamawa eyaletinde iki akaryakıt tankerinin patlaması sonucu, çok sayıda kişi hayatını kaybetti.

Nijerya'nın Adamawa eyaletinde iki akaryakıt tankerinin patlaması sonucu büyük bir felaket yaşandı. Patlamada çok sayıda kişi hayatını kaybederken, çevredeki binalarda da hasar oluştu. Olay, bölgedeki güvenlik güçlerinin ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yetkililer, patlamanın nedenini araştırırken, kurtarma çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Ulusal basındaki haberlere göre, ülkenin Adamawa eyaletindeki Yobe Uluslararası Havalimanı yakınlarındaki benzin istasyonunda iki akaryakıt tankeri henüz belirlenemeyen nedenle patladı.

Patlamada çok sayıda kişi yaşamını yitirdi ve çok sayıda kişi yaralandı.

Yetkililer, bölgeye itfaiye ekiplerinin sevk edildiğini ve olayla ilgili soruşturmalar başlatıldığını bildirdi.

Nijerya'nın Niger ve Enugu eyaletlerinde geçen ay iki farklı akaryakıt tankerinin patlaması sonucu 114 kişi hayatını kaybetmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN