Oscarlı oyuncunun süper lüks malikanesi sosyal medyayı karıştırdı! Charlize Theron'un evi Şişli'de bir apartman dairesi etmiyor

Oscarlı oyuncunun süper lüks malikanesi sosyal medyayı karıştırdı! Charlize Theron'un evi Şişli'de bir apartman dairesi etmiyor

Oscar ödüllü Charlize Theron'un evi, İstanbul'daki emlak fiyatlarının ne kadar uçuk olduğunu gözler önüne seriyor. Theron, Hollywood Hills'teki lüks malikanesini 3,8 milyon dolara (yaklaşık 117 milyon lira) satışa çıkardı. Bu fiyat, Şişli'de 400 metrekarelik bir apartman dairesinin fiyatından bile az!

Hollywood yıldızı Charlize Theron'un ev satışı, İstanbul Şişli'deki emlak fiyatları ile kıyaslandığında dikkat çekici bir piyasa gerçeğini ortaya koydu. Oscar ödüllü ünlü oyuncu, Hollywood Hills'te bulunan İspanyol tarzı malikânesini 3,8 milyon dolara (yaklaşık 117 milyon lira) satışa çıkardı. Ancak Theron'un bu rekor fiyata satışa sunduğu malikanesi, İstanbul'un gözde semtlerinden Şişli'de, çok daha küçük bir daire almak için bile yeterli olmadı.

basliksiz-4.jpg
Charlize Theron

Sosyal medyada yapılan kıyaslamalar, Şişli'de satılık bir 400 metrekarelik 4+1 dairenin fiyatının 128 milyon lira olduğunu gösteriyor. Bu, Theron'un malikanesinin satış fiyatından yaklaşık 11 milyon lira daha fazla. Bu durum, Türkiye ve ABD'deki emlak piyasaları arasındaki büyük farkı ve İstanbul'un bazı bölgelerindeki astronomik konut fiyatlarını gözler önüne seriyor.

basliksiz-1-002.jpg

Charlize Theron'un malikanesi, 1960'ların sonunda inşa edilmiş ve yıllar içinde yenilenmiş, olağanüstü manzarası, lüks banyosu, geniş cam duşu, özel ofisi ve medya salonu gibi özellikleriyle dikkat çekiyor. Ayrıca lagün tarzı havuzu ve açık hava yemek alanı gibi dış mekan özellikleriyle de göz kamaştırıyor.

basliksiz-2.jpg
Charlize Theron'un malikanesi

Bu karşılaştırma, Türkiye'nin özellikle büyükşehirlerindeki emlak piyasasının geldiği noktayı ve uluslararası piyasalardaki fiyat dengesizliklerini vurguluyor. Charlize Theron gibi bir dünya yıldızının bile İstanbul'un merkezinde bir daire alamayacak olması, emlak piyasasındaki fiyat artışlarının sınırlarını gösteriyor.

basliksiz-3.jpg
Charlize Theron'un malikanesi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN