Prigojin'in düşen uçağıyla ilgili kritik gelişme: 10 kişinin cesedi ve kara kutu bulundu

Prigojin'in düşen uçağıyla ilgili kritik gelişme: 10 kişinin cesedi ve kara kutu bulundu

Rusya Soruşturma Komitesi, Wagner lideri Prigojin'in Tver'de düşen özel jetinin enkazındaki 10 kişinin cesedinin ve kara kutunun bulunduğunu açıkladı. Komite, cesetlerin kimliklerinin belirlenmesi için moleküler genetik testler yapılmaya başlandığını bildirdi.

Rus paralı asker grubu Wagner'in lideri Evgeny Prigojin'in özel jetinin şüpheli bir şekilde düşmesiyle kendisi dahil 10 kişinin hayatını kaybetmesi dünya gündeminden düşmüyor. Son olarak Rusya Soruşturma Komitesi'nden yapılan açıklamada, Tver'de düşen özel jete ilişkin detaylı soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

1-010.jpgEvgeny Prigojin

KARA KUTU BULUNDU

Uçağa ait kara kutunun bulunduğuna işaret edilen açıklamada, "Uçak kazasına ilişkin tüm koşulların tespiti için gerekli olan eşya ve belgelere el konuldu. Gerekli adli tahliller de yapılıyor. Soruşturma kapsamında, yaşananlara yönelik olası tüm seçenekler dikkatlice kontrol edilecek" ifadesi kullanıldı.

'KİMLİKLERİN BELİRLENMESİ İÇİN TESTLER YAPILIYOR'

Özel jetin enkazında 10 kişinin cesedinin bulunduğu belirtilen açıklamada, "Kurbanların kimliklerinin belirlenmesi için moleküler genetik testler yapılıyor" bilgisi verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN