Putin 2024 seçimlerinde yeniden aday

Putin 2024 seçimlerinde yeniden aday

Mart ayında Rusya'daki devlet başkanlığı seçimlerinde Putin'in yeniden aday olup olmayacağı belli oldu. Rusya devlet basınına göre, Putin, bir kez daha devlet başkanı adayı olacak.

Rusya'da mart ayında gerçekleşecek olan seçimler için ülkede heyecan dorukta. Başkanlık seçimlerinden Devlet Başkanı Vladimir Putin'in tekrar aday olup olmayacağı netlik kazandı. Rusya devlet basınına göre, Putin, bir kez daha devlet başkanı adayı olacak.

Reuters'ın TASS haber ajansından aktardığına göre, Putin, 8 Aralık Cuma günü yaptığı açıklamada, 2024 Devlet Başkanlığı Seçimi'nde aday olacağını duyurdu. Putin, Ukrayna ile savaşa katılan bazı askerlere Rusya'nın en yüksek askeri nişanı olan 'altın yıldız'ları takdim ettikten sonra, seçimlerde yeniden aday olup olmayacağını soran üst düzey bir askeri yetkilinin sorusunu yanıtlayarak seçimde aday olacağını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN