Rus vekilden tepki çeken sözler: Türkiye toprakları bizim, geri alalım

Ukrayna’ya karşı başlattığı kanlı işgale ikinci yılında saldırılarına tüm hızıyla devam eden Rusya’nın Devlet Duması’ndan bir milletvekili, katıldığı bir televizyon programında tepki çekecek sözler söyledi. Bagdasarov, “Türkiye, Rusya'nın tarihi toprakları. Durumu değerlendirelim ve topraklarımızı geri alalım” dedi.

Son yıllarda Türkiye ile iyi ilişkileri olan Rusya’nın Devlet Duması milletvekili Semyon Bagdasarov, ülkesindeki bir televizyon programında Türkiye’de tepki toplayacak ifadelerde bulundu.

‘AYASOFYA KİLİSESİNE HAÇIMIZI DİKELİM’

Adil Rusya-Gerçek İçin Partisi’nin üyesi olan Bagdasarov, “Türkiye, Rusya'nın tarihi toprakları. Durumu değerlendirelim ve topraklarımızı geri alalım. Konstantinopolis'i geri alalım. Ayasofya kilisesinin üzerine haçımızı dikelim” dedi.

YORUMLAR (31)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
31 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir