Rusya'da iki askeri havaalanında patlama: 3 ölü

Rusya'da iki askeri havaalanında patlama: 3 ölü

Moskova'nın güneydoğusundaki Ryazan kentinin yakınlarındaki bir askeri havaalanında yakıt tankeri patlaması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti. Patlamalara neyin sebep olduğu henüz bilinmiyor.

Rusya'da Ryazan kentinin yakınlarındaki bir askeri havaalanında yakıt tankeri patlaması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti. Saratov bölgesindeki bir askeri havaalanında meydana gelen patlamada da iki kişinin yaralandığı belirtiliyor.

Patlamalara neyin sebep olduğu henüz bilinmiyor. Patlamaların meydana geldiği iki bölge de Ukrayna sınırının yüzlerce kilometre uzağında bulunuyor.

BBC'nin aktardığına göre Saratov'daki Engels Hava Üssü'nde stratejik bombardıman uçakları olduğu düşünülüyor.

Saratov Bölge Valisi, güvenlik güçlerinin "olayla ilgilendiğini" belirtti.

BBC'nin Rusya editörü Steven Rosenberg, iki farklı üste patlamalar meydana gelmesinin olayın arkasında Ukrayna'nın olduğu konusunda spekülasyon yaratacağını ifade etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN