Rusya'dan dikkat çeken açıklama: Bizi destekleyen Türk vatandaşlarına minnettarız

Rusya'dan dikkat çeken açıklama: Bizi destekleyen Türk vatandaşlarına minnettarız

Rusya-Ukrayna savaşının 27. gününde Rusya'nın Ankara Büyükelçiliği'nden dikkat çeken bir açıklama geldi. Açıklamada, "Rusya'nın Ukrayna'daki eylemlerini anlayışla karşılayan ve tutumunu ifade etmekten çekinmeyen tüm Türkiye vatandaşlarına minnettarız" ifadelerine yer verildi.

Rusya- Ukrayna savaşı devam ederken Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçiliği'nden dikkat çeken bir açıklama geldi. Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçiliği'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Rusya'nın Ukrayna'daki eylemlerini anlayışla karşılayan ve tutumunu ifade etmekten çekinmeyen tüm Türkiye vatandaşlarına minnettarız." ifadelerine yer verildi.

"DONBAS'A SEYAHAT ETMEKTEN KAÇININ"

Açıklamanın devamında, "Bununla birlikte şu anda Donbas'a seyahat etmekten ve özellikle de silahlı çatışmalara katılmaktan kaçınılmasını tavsiye ederiz" denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN