Rusya'dan ilginç Baykar paylaşımı

Rusya'dan ilginç Baykar paylaşımı

Rusya Savunma Bakanlığı, Bayraktar İHA'larla ilgili ilginç bir belge paylaşımında bulundu. Belgede Ukrayna'da yer alan Motor Sich firması, Bayraktar İHA'ların üreticisine, İHA'lar için en az 20 litre kapasiteli aerosol püskürtme sistemleri ve mekanizmalarıyla donatma imkanı olup olmadığını sorduğu belirtildi.

Rusya Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından Bayraktar İHA ve Ukrayna'da yer alan dünya çapında uçak ve helikopterler için en büyük motor üreticilerinden biri olan Motor Sich firmasıyla ilgili bir paylaşım yapıldı.

Bakanlığın yayınladığı belgede Motor Sich firmasının, Baykar Teknoloji'ye yönelttiği talep dikkat çekti. Belgede İHA'ları en az 20 litre kapasiteli aerosol püskürtme sistemleri ve mekanizmalarıyla donatma imkanı olup olmadığı yer aldı.

basliksiz-1aaa.jpgbasliksiz-2aaaaa.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN