Rusya'dan NATO'ya uyarı: Çatışmada hedef olur

Rusya'dan NATO'ya uyarı: Çatışmada hedef olur

NATO ile Rusya arasındaki gerginlik, 2 yıldır süren Ukrayna savaşında en üst düzeye ulaştı. Rusya Dışişleri Bakanlığı, yapılan açıklamada ABD nükleer silahlarının Kuzey Avrupa’ya yerleştirilmesi halinde çatışma esnasında hedef olacağı ifade edildi.

Rusya ve ABD arasındaki nükleer silah gerginliğinde yeni bir gelişme yaşandı. Rusya yöneticileri, ABD'nin Kuzey Avrupa’ya nükleer silah yerleştirmesi durumunda NATO ile girilecek çatışmaların hedefi olacağı uyarısında bulundu.

'TEHDİTLER CEVAPSIZ KALMAYACAK'

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova, ABD ve NATO'nun Kuzey Kutbu'ndaki askeri faaliyetlerini arttırdığını ve kendilerine yönelik bir tehdit algılamaları halinde NATO ya da ABD'nin hedef olacağını bildirdi.

Zaharova, yaptığı açıklamada "Rusya'nın hiç kimseyle çatışma niyeti yoktur olmamıştır. Ancak NATO, bize yönelik herhangi bir tehdidin cevapsız kalmayacağını bilmeli" ifadesinde bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN