Rusya'nın demiryolu köprüsünde patlama

Rusya'nın demiryolu köprüsünde patlama

Rusya'nın Samara kenti yakınlarındaki bir demiryolu köprüsünde patlama meydana geldi. Olay kentte korkuya neden olurken, Rusya Demiryolları olayı 'yasadışı müdahale' olarak nitelendirerek, herhangi bir can kaybı bildirilmediğini ancak köprü üzerindeki trafiğin askıya alındığını söyledi.

RIA haber ajansının Pazartesi günü acil servislere dayandırdığı haberine göre, Rusya'nın Samara kenti yakınlarındaki bir demiryolu köprüsü patlama nedeniyle sarsıldı.

Rusya'nın güneybatısındaki Volga Nehri üzerinde yer alan Samara bölgesi, ülkenin ağır sanayi merkezlerinden biri.

TASS'a göre olaya patlayıcı bir cihaz neden oldu. Rusya son aylarda endüstriyel ve lojistik altyapısına yönelik bir dizi saldırı bildirmiş ve bunun sorumlusu olarak Ukrayna'yı göstermişti.

Rusya Demiryolları, olayı 'yasadışı müdahale' olarak nitelendirerek, herhangi bir can kaybı bildirilmediğini ancak köprü üzerindeki trafiğin askıya alındığını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN