Şimdi korkabilirsiniz! Gerçek olmadığı söylenen uzaylı cesetlerinin inceleme sonuçları ortaya çıktı

Şimdi korkabilirsiniz! Gerçek olmadığı söylenen uzaylı cesetlerinin inceleme sonuçları ortaya çıktı

Son zamanlarda dünya gündemini sarsan uzaylı görüntülerine dair yeni gelişmeler aktarıldı. Meksika Kongresi'nde ortaya çıkan 1000 yıllık uzaylı cesetlerinin sırrı paylaşıldı. Gerçek olmadığı iddia edilirken, inceleme sonrasındaki detay tüm dünyanın dikkatini çekti. İşte tüm detaylar...

Meksika'da düzenlenen Kongre sonrasında ortaya atılan uzaylı gelişmeleri dünya gündemine oturmuştu. Gazeteci ve Ufolog Jaime Maussan tarafından sunulan cesetlerin dünya dışı olduğu iddia ediliyordu. 1000 yıllık uzaylı cesedi olduğu iddia edilen kalıntılar üzerinde bilim insanları araştırmaya başladı. Sosyal medyada viral olan uzaylı görüntülerine dair yeni gelişmeler eklendi.

CESETLERİN SIRRI ÇÖZÜLÜYOR

Uzaylı cesedi iddia edilen kalıntıların birçok bilim insanına göre söylenenlerin tamamen çürütülmüş iddialar ve suç teşkil eden gösteriler olduğunu vurguladı. Jaime Maussan tarafından geçtiğimiz günlerde Meksika Kongresi önünde sunulan uzaylı kalıntıları ile birlikte dünyanın ilgisini üzerine çekti.

Uzaylı cesetlerinin 1000 yaşında olduğunu belirtirken, herhangi bir dünya türüne benzemediği ve akrabalık ilişkisinin bulunmadığını, kanıtladığını paylaştı. Uzaylılar hakkında yapılan bilimsel analiz ve çalışma sonuçları ise dünya gündemine oturdu.

alien3-reuters.jpg

UZAYLI CESETLERİ GERÇEK Mİ?

Cesetlerin eski gözükmesiyle birlikte, insanlar ile aynı özellikleri taşıdığı dikkat çekti. Jaime Maussan iddialarına göre; 2017 senelerinde cesetlerin Peru'da bulunduğunu söylüyor. Fakat, bu duruma karşı Peru'da bulunan bilim insanları ve arkeologlar, cesetlerin saçmalık olarak işaret etti.

İskelete dair incelemeler sonrasında, Donanma Sekreterliği Sağlık Bilimleri Araştırma Enstitüsü'nden Jose De Jesus Zalce Benitez, "Kafatası, boyunla birleşim ve devamlılık yapısı bakımından örtüşmektedir. Kafatasının iddia edildiği gibi bir araya getirildiğine dair kanıt yok" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN