Singapur'da eski nişanlısını katleden zanlıya idam cezası

Singapur'da eski nişanlısını katleden zanlıya idam cezası

Singapur'da eski nişanlısını boğarak öldüren Bangladeş uyruklu Ahmed Salim'e idam cezası uygulandı. Salim'e uygulanan idam cezası Singapur'da 2019'dan bu yana ilk uygulanan ceza oldu.

Singapur’da 2019’dan bu yana ilk idam cezası uygulandı. Singapur’da eski nişanlısını bir otel odasında boğarak öldüren Bangladeş vatandaşı 35 yaşındaki Ahmed Salim’in bugün idam edildi.

Singapur Polis Kuvvetleri(SPF) tarafından yapılan açıklamada, 2018 yılında bir otel odasında eski nişanlısını boğarak öldüren ve daha sonra çıktığı mahkeme tarafından idam cezasına çarptırılan Salim’in bugün asılarak infaz edildiği bildirildi.

Salim, mahkeme tarafından 2020 yılında idam cezasına çarptırılmıştı. Mahkemenin kararı sonrası Cumhurbaşkanlığı özel affına başvuran Salim’in başvurusu reddedilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN