Yağışta son 11 yılın rekoru kırıldı: Las Vegas sular altında

Yağışta son 11 yılın rekoru kırıldı: Las Vegas sular altında

Karadeniz'deki sel felaketinin ardından Dünya'da da şiddetli yağışlar nedeniyle bazı bölgeler sular altında kaldı. ABD'nin Nevada bölgesine bağlı Las Vegas'ta etkili olan yağış elektrik kesintilerine de neden oldu. Öte yandan yetkililerden edinilen bilgiye göre son 11 yılın Eylül ayı yağış ortalaması rekoru kırıldı.

ABD’nin Nevada eyaletine bağlı Las Vegas kentini sel vurdu. Cuma gününden bu yana etkili olan yağışlar nedeniyle Las Vegas Strip’te su baskınları yaşanırken kentte 4 binden fazla bölge sakini elektriksiz kaldı.

yeni-proje-25.jpg

ABD Ulusal Hava Durumu Servisi tarafından yapılan açıklamada, bölge sakinlerine sel sularından geçmemeleri konusunda uyarılarda bulunuldu.

yeni-proje-26.jpg

Olumsuz hava koşulları nedeniyle 700 uçuş ertelenirken 100’den fazla uçuş iptal edildi.

yeni-proje-27.jpg

Son 11 yılın Eylül ayı yağış ortalaması rekorunun kırıldığı kentte herhangi büyük bir kazanın bildirilmediği kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN