Rusya'da büyük yangın: Çok sayıda can kaybı var

Rusya'nın Kostroma kentinde yer alan bir kafede çıkan yangında 5 kişi yaralandı, 13 kişi ise hayatını kaybetti. Alevler 3 bin 500 metrekare alana yayıldığı belirtilirken 20 itfaiye aracı ve 50 personelin yangına müdahale ettiği görüldü. Yangının ise neden çıktığı henüz bilinmiyor.

RIA Novosti Haber ajansı, dün gece Rusya'nın Kostroma kentinde bir kafede yangın çıktığını duyurdu. Yangında 13 kişinin hayatını kaybettiği 5 kişinin ise yaralandığını belirtildi.

250 KİŞİ TAHLİYE EDİLDİ

Moskova'nın yaklaşık 300 kilometre kuzeydoğusunda yer alan şehirdeki kafede yer alan 250 kişinin tahliye edildiği duyuruldu.

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı'nın paylaştığı videoda alevlerin her yeri sardığı ve çok sayıda itfaiye ekibinin yangına müdahale ettiği görüldü.

u.png

EN AZ 5 KİŞİ YARALANDI

Vali Sergei Sitnikov alevlerin sabah 07.30'da söndürülebildiği bilgisini verdi ve "Aldığımız ön bilgilere göre 13 kişi hayatını kaybetti" ifadelerini kullandı.

Yangında en az 5 kişinin de yaralandığı ancak durumlarının iyi olduğu ve hastaneye kaldırılmalarına gerek olmadığı duyuruldu.

qq.png

3 BİN 500 METREKAREYE YAYILDI

İtfaiyeden yapılan ilk açıklamada Yangın ihbarının gece 02:00'da yapıldığı ve yangının yaklaşık 3 bin 500 metrekareye yayıldığı belirtildi.

Yangına 20 itfaiye aracı ve 50 personel ile müdahale edildi. Acil durum personeli binanın çökme riski olduğu için çalışmalarını büyük bir titizlik ile yürüttü.

Adının Poligon olduğu öğrenilen kafenin geleneksel yemekler sunan, popüler bir yer olduğu belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN