Sözlü ve fiziki saldırı! İsrail askeri TRT ekibinin kamerasını kırdı

Cuma namazı öncesinde Kudüs’te Mescid-i Aksa etrafında gelişmeleri takip etmek için bulunan TRT çalışanları İsrailli askerler tarafından saldırıya uğradı. Askerler hem sözlü hem de fiziki saldırıda bulunarak, ekibe ait kamerayı kırdı.

İsrail tarafından işgal altında tutulan Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde yer alan Mescid-i Aksa'da cuma namazı öncesi askerler tarafından Müslüman vatandaşlara yönelik olayları takip etmek için orada bulunan TRT çalışanlarına sözlü ve fiziki saldırı gerçekleşti. İsrail polisinin saldırısına uğrayan ekibe ait kamera silahın dipçiği ile paramparça oldu. TRT Haber muhabiri Murat Can Öztürk, kameranın kırık olmasına rağmen yayına devam ederken uyarılara dikkat ettiklerini ancak buna rağmen sert müdahaleye maruz bırakıldıklarını belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir