Temsili Putin, Biden'ın azil duruşmasında: Maske takarak konuşma yaptı

Temsili Putin, Biden'ın azil duruşmasında: Maske takarak konuşma yaptı

Joe Biden'ın azil soruşturması çerçevesinde görüşülen bir duruşma öncesinde, Demokrat siyasetçi Jared Moskowitz, 'Putin' maskesi takarak bir konuşma yaptı.

ABD'de Başkan Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'a ilişkin iş ilişkilerinde avantaj sağladığı iddialarına ilişkin devam eden azil soruşturması kapsamında dikkat çeken bir olay yaşandı. Gözetim Komitesi başkanı James Comer'e yönelik bir protesto şeklinde gerçekleşen duruşmada, Demokrat siyasetçi Jared Moskowitz, gözleri üzerine çeviren bir eylemde bulundu. Moskowitz, Cumhuriyetçi Parti'ye mensup olan ve azil soruşturmasının yürütüldüğü Gözetim Komitesi başkanı James Comer'e teşekkür etmek amacıyla Putin'in maskesi ile görüldü.

Duruşma öncesi gerçekleştirilen bu eylemde, 43 yaşındaki Moskowitz, gazetecilere "Putin" kimliği altında Comer'a teşekkür ettiğini ifade etti. Moskowitz, "James Comer'a tüm istihbaratımızı aldığı ve komitede kullandığı için teşekkür etmeye geldim" şeklinde konuştu.

Ancak, daha sonra yaptığı açıklamada, Putin maskesini sembolik bir eylem olarak taktığını belirtti ve "James Comer, Vladimir Putin'in emirlerini yerine getirdi. Maskeyi bunu simgelemek için taktım" dedi.

Geçtiğimiz yıl Cumhuriyetçi Partili James Comer, Biden'ın Başkan Yardımcısı olduğu dönemde oğlu Hunter Biden’ın, Rus, Kazak ve Ukraynalı oligarklardan yüklü miktarda ödeme aldığı iddialarını içeren bir belge yayınlamıştı. Belgede, "Joe Biden'ın Başkan Yardımcılığı sırasında Hunter Biden'ın onu Kazakistan, Rusya ve Ukrayna'daki oligarklardan milyonlar kazanmak için 'marka' olarak sattığı" ifadeleri yer almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN