Trump, Putin'i nasıl tehdit ettiğini anlattı

Trump, Putin'i nasıl tehdit ettiğini anlattı

Eski ABD Başkanı Donald Trump, golfçü John Daly ile telefonda görüştü. Nükleer silahlar ile ilgili Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i nasıl tehdit ettiğini anlattı.

Eski ABD Başkanı Donald Trump, ABD'li golfçü John Daly ile telefon görüşmesi yaptı. Görüşmede Trump, Daily'e nükleer silahlar hakkında nasıl tehdit ettiğinden bahsetti. Trump, Putin'e "Moskova'yı vururuz" dediğini belirtti.

Daly'nin hoparlöre verdiği telefon görüşmesinde Trump, Putin ile ilgili "Hepsi 'O bir nükleer güç. Onun nükleeri var' diyor. Ondan korkuyorlar gibi." dedi.

ONA MOSKOVA'YI VURACAĞIZ DEDİM

Trump "Biliyorsun, o benim arkadaşımdı. Onunla çok iyi anlaşıyorum. Ben 'Vladimir, eğer yaparsan Moskova'yı vururuz' diyordum. Ona 'Moskova'yı vuracağız' dedim" dedi ve "Ve bana inandı, yüzde beş, yüzde 10 gibi. Ki tüm ihtiyacın olan bu" diyerek devam etti.

Trump'ın görevdeyken Putin ile yaptığı görüşmenin hangi olayı ima ettiği belli değil. Ancak Trump Putin'in başkan olduğu sırada Ukrayna'yı işgal etmediğini çünkü "yapamayacağını bildiği" iddiasını yineledi.

trr.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN