Ukrayna'nın Sumi kentine hava saldırısı

Dünyayı derinden etkileyen ve birçok krize yol açan Rusya-Ukrayna savaşı devam ediyor. İki ülke hem karadan hem de havadan saldırılar düzenleyerek sivillerin ölümle burun buruna geliyor. Ukrayna Acil Durum Servisi, Sumi kentine düzenlenen hava saldırısını duyurarak 2 kişinin yaralandığını belirtti.

Rusya ve Ukrayna arasında süren savaşta birçok insan yaşamını yitirdi. Sivil hayatın da olumsuz etkilendiği savaşta yerleşim yerlerine de saldırılar düzenleniyor.

SUMİ KENTİNE SALDIRI

Ukrayna'nın Sumi kentine düzenlenen hava saldırısı sonrası 2 kişi yaralandı. Ukrayna Acil Durum Servisinden yapılan açıklamaya göre saldırılarda 20'den fazla ev ve 8 araç hasar gördü. Enkaz altında kalan 2 kişi ekiplerin çalışmaları sonucu yaralı olarak çıkarıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir