Ürdün Başbakan Yardımcısı Safadi Türkiye'ye geliyor

Ürdün Başbakan Yardımcısı Safadi Türkiye'ye geliyor

Ürdün Başbakan Yardımcısı Ayman Safadi, üst düzey bir heyetle Türkiye'yi ziyaret edecek.

Dışişleri Bakanlığı, Ürdün Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Ayman Safadi'nin yarın Türkiye'yi ziyaret edeceğini duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Safadi'nin üst düzey bir heyetle 6 Ocak 2025'te Türkiye'de temaslarda bulunacağı belirtildi. Ziyaret kapsamında, Safadi’nin gerçekleştireceği toplantılarda, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve MİT Başkanı İbrahim Kalın'ın da yer alacağı ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN