Yunanistan sel felaketine teslim oldu

Yunanistan sel felaketine teslim oldu

Yunanistan'da günlerdin süren orman yangınlarının yanı sıra Volos şehrinde meydana gelen selde 1 kişinin öldüğü bildirildi. Daniel Fırtınası'nın etkisiyle kentte cadde ve sokaklar göle döndü.

Yunanistan'ın batısında ve orta kesiminde etkili olan Daniel Fırtınası hayatı felç etti. Fırtınanın yol açtığı şiddetli yağış nedeniyle Volos kentinde sel meydana geldi. Volos kentindeki selde 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi kayboldu. Cadde ve sokaklar göle döndü.

YÜZLERCE KİŞİ ARAÇLARINDA MAHSUR KALDI

Kentin ana caddeleri Lambraki, Dimitriados, Iasonos, Argonafton, Larissis ve Athinon'da yüzlerce kişi, araçlarında mahsur kaldı.

1kapak-011.jpg

İtfaiyeden yapılan açıklamada duvar çökmesi sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Aracı sürüklenen bir adamın ise kayboldu aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN