Yunanistan’daki feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı: Tren alev topuna dönüyor

Yunanistan tarihinin en kötü tren kazası olarak nitelendirilen faciada ölü sayısı 46’ya ulaşırken, çoğunluğu öğrenci olan 350 yolcunun bulunduğu trenle yük treninin çarpışma görüntüleri kazanın boyutunu gözler önüne serdi.

Yunanistan’ın Larisa kentinde meydana gelen tren kazasının görüntüleri ortaya çıktı. 350 kişinin bulunduğu bir yolcu treniyle yük treninin kafa kafaya çarpışmasıyla meydana gelen kazada, 46 kişi hayatını kaybetti ve 100’e yakın kişi yaralandı.

İSTASYON ŞEFİ ‘HATALIYIM’ DEDİ

Üç günlük yas ilan edilen felaketin ardından konuşan Başbakan Kiriakos Miçotakis, felaketin insan hatasından kaynaklandığını söylerken, istasyon şefi, ''Hata yaptım, iki treni aynı hata gönderdim'' diyerek suçlamaları kabul etti ve Ulaştırma Bakanı Kostas Karamanlis de istifa etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir