Yunanistan'daki yangınların büyük kısmı kontrol altında

Yunanistan'daki yangınların büyük kısmı kontrol altında

Yunanistan'da 10 gündür devam eden yangınların büyük bir kısmı kontrol altına alındı. Dedeağaç ve Meriç ile Atina yakınlarındaki Fili bölgesindeki yangınlara ise müdahale sürüyor.

Son aylarda aşırı sıcak hava dalgalarıyla boğuşan komşu Yunanistan’da orman yangınlarına müdahale 10 gündür sürüyor. Yangınlar binlerce dönümlük alanı küle çevirirken, Batı Trakya'da, yangının yaklaştığı yerleşim birimleri tahliye edildi.

Yunanistan İtfaiye Teşkilatı'nın basın ofisinin verdiği bilgiye göre, ülkenin farklı bölgelerinde son 10 günde çıkan orman yangınları büyük oranda kontrol altına alındı. Dedeağaç ile Meriç bölgesinde 19 Ağustos'ta, Fili civarında ise geçen hafta çıkan yangınların şiddeti azaldı. Bu bölgelerde yangınlar tamamen kontrol altına alınamazken, ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN