Edip Akbayram’ın kızı Türkü Akbayram kimdir, kaç yaşında ve nereli? Evli mi?

Edip Akbayram’ın kızı Türkü Akbayram kimdir, kaç yaşında ve nereli? Evli mi?

Edip Akbayram’ın kızı Türkü Akbayram, magazin gündeminde çok görülmese de yıllardır babasının vokalliğini yapıyor. Sesi de kendisi gibi güzel olan Türkü Akbayram, ilk single çalışmasında ‘Hiçbiri’ şarkısını seslendirdi.

‘Akbayram’ soyadının faydalarını gördüğünü ifade eden Türkü Akbayram, babası Edip Akbayram’la gurur duyduğunu vurgulayarak, onun çok büyük bir sanatçı olduğunu kaydetti. 2013’te Serdar Çınar’la evlenen Türkü Akbayram’ın Lavin adında kızı bulunuyor.

TÜRKÜ AKBAYRAM KİMDİR?

1986 yılında doğan Türkü Akbayram, Ayten-Edip Akbayram’ın kızıdır. 2013 yılında Serdar Çınar’la evlendi. Türkü Akbayram, aslen Gazianteplidir. 

İstanbul Kandilli’deki Adile Sultan Sarayı’nda yapılan düğünde Serdar Çınar’la evlenen Edip Akbayram’ın kızı Türkü Akbayram’ın nikâh şahitliğini, sanatçı Edip Akbayram’ın Antalyalı turizmci Ramazan Aslan ile Gaziantep’ten çocukluk arkadaşı Eyüp Leblebici yapmıştı. 

Türkü Akbayram ile Serdar Çınar’ın nikâh törenine Onur Akın, Belkıs Akkale, Hüseyin Turan, Yavuz Bingöl, Mahsun Kırmızıgül ve Kubat gibi ünlü isimler katıldı.

edip-akbayramin-kizi-turku-akbayram-kimdir-kac-yasinda-ve-nereli-evli-miii-jpegi.jpg

Üniversitede master yaptığı esnada 4.5 yıl evvel taşınarak evlenmeye karar verdiğini ifade eden Türkü Akbayram, mutluluğunu ifade ederken, Edip Akbayram ise Serdar Çınar’ı bugünden itibaren damadı değil, oğlu gibi gördüğünü söylemişti

Serdar Çınar-Türkü Akbayram çifti, 2019’da Lavin adındaki kızlarını dünyaya getirdi.

Babasını kendine örnek alan ve onu kızı olduğu için gurur duyduğunu söyleyen Türkü Akbayram, 2018'de ‘Hiçbiri’ adındaki şarkısıyla müzik piyasasına girdi.

Medyada çok ön plana çıkmayan Türkü Akbayram’ın konserden konsere koştuğu belirtiliyor.

‘EDİP AKBAYRAM’IN KIZI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM’

'Akbayram' soy isminin her zaman avantajını yaşadığını ifade eden Türkü Akbayram, Edip Akbayram’ın Türkiye’de gelmiş geçmiş en önemli ve saygıdeğer insanlardan biri olduğunu vurgulayarak, ‘Türkü, Edip Akbayram'ın kızıymış' diye beni takdim ettiklerinde onur duyuyorum’ ifadelerini kullandı.

Doğduğu günden beri müziğin hayatına girmesinden ötürü şarkı söylemenin en büyük tutkusu olduğunu vurgulayan Türkü Akbayram, hayatı boyunca müziğin içinde olduğumu anımsatarak, babasının konserleri, albüm süreçleri kendi eğitim hayatı ve konservatuvar derken müziğin içine doğduğunu aktardı.

edip-akbayramin-kizi-turku-akbayram-kimdir-kac-yasinda-ve-nereli-evli-mii.jpg

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Piyano Bölümü'nde okuduktan sonra babası Edip Akbayram’la beraber sahneye çıktığını anımsatan Türkü Akbayram, yıllardır babasına vokal yaptığını kaydederek, ilk single şarkısını çıkarmak için 3 yıl boyunca düşündüğünü ifade etti.

Bundan sonra kendi başına bir şeyler yapması gerektiği düşüncesinin oluştuğunu aktaran Türkü Akbayram, fakat müzik piyasasına baktığı zaman içerisinde yer aldığı durumdan dolayı hep çekimser kaldığını savunarak, sonrasında beste arama yolculuğuna çıktığını ve ‘Hiçbiri’ ile tanıştığını anlattı.

edip-akbayramin-kizi-turku-akbayram-kimdir-kac-yasinda-ve-nereli-evli-mi.jpg

‘YAKINLARIM, ‘OH BE’ DEDİ’

Single çalışmasının ardından çok güzel şeyler duyduğunu söyleyen Türkü Akbayram, özellikle yakın çevresinin, 'Oh be, sonunda' dediğini vurgulayarak, babasının tarzına yakın bir şarkı ile çıkış yapmasını bekleyen bir kesimin varlığından bahsederek, 2. ve 3. single çalışması için şarkıların seçildiğini ve çok kısa bir süre sonra stüdyo çalışmalarının başlayacağını duyurdu.

TÜRKÜ AKBAYRAM'IN ŞARKILARI

Türkü Akbayram, Hiçbiri'nin ardından 2020'de Mavi Liman, Sarı Gelin, Yiğidim Aslanım ve Boşu Boşuna şarkılarını seslendirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN