1 Dolar 100 Lira Mı Olacak? Selçuk Geçer'in Dolar Tahmini Piyasası Alt Üst Edecek! Dolarlarınızı Saklayın

1 Dolar 100 Lira Mı Olacak? Selçuk Geçer'in Dolar Tahmini Piyasası Alt Üst Edecek! Dolarlarınızı Saklayın

Dolara İlişkin yüksek tahminlerde bulunan Selçuk Geçer bu defa herkesi şoke eden bir dolar seviyesinde bulundu. Geçer'in dolar tahmini uzun süre konuşulacağa benziyor. İşte Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer'de "Yok artık" dedirtecek dolar tahmini.

Sosyal medya hesaplarından dolar ve altına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Selçuk Geçer'in paylaşımları binlerce izlenme alırken, dolar yorumları da sık sık gündemde yerini alıyor. Genelde yüksek dolar tahminleri yapan Geçer, bu defa herkesin ağzını açıkta bıraktı. İşte Geçer'den yeni dolar tahmini.

tnakayadolar-001.jpg

DOLARIN YÜKSELİŞİ DEVAM EDECEK Mİ?

Dolarda yaşanan FED krizi devam ederken tüm baskılara rağmen dolar kuru 14 seviyesinden 18 Mayıs Çarşamba 2022 tarihinde 16 seviyesine dayandı. Geçtiğimiz günlerde doların 17 lira olacağını belirten Geçer'in tahminleri çıkmaya başladı. Geçer, dolar için bu defa yüksek bir seviyeden bahsetti. Özellikle elinde dolar yatırımı yapanları sevindirecek o seviye dolar tarihinin zirve rakamları arasında yer aldı. Peki doların yükselişi devam edecek mi? Dolar ne kadar olacak? Dolar düşer mi? gibi soruları arayan yatırımcılar için Selçuk Geçer'den açıklamalar geldi. İşte dolar için tarihi zirve.

"DOLAR 100 LİRA OLACAK"

Kur Korumalı Mevduat Sistemi hakkında sürekli değerlendirmeler yapan Selçuk Geçer, 15 lira seviyesini kıran dolar için akıl almaz bir seviye söyledi. Dolar yatırımcılarını yakından ilgilendirecek olan bu seviyeyi duyunca siz de şoke olacaksınız. Geçer, kur kırılması ihtimali üzerinden doları değerlendirerek, şunları kaydetti:

"Yarın öbür gün bir kur kırılması olacak, bugün 15 Lira olan Dolar, 100 Lira olacak. Aradaki farkı size ödetecekler. Nasıl olacak, yok daha neler döviz, 50-100 olur mu demeyin. Göreceksiniz. Geçmişte aynısı yaşandı"

"DOLARDA 17-18 SEVİYESİ İYİ SENARYO"

Geçer büyük bir bir ekonomik bunalımın içerisinde olduğumuz ifade ederek büyük risklerin arttığını söyledi. Geçer "Yangını rüzgarla kırdırtıyorlar" diyerek "Doların 17-18 olması iyi senaryo. Ucunu alamazlarsa hepimizin başı belaya girer" ifadelerini kullandı.

PİYASALARDA SON DURUM NE?

Dolar/TL yeni güne de yükselişle başlamasının ardından 15,97 düzeyinde işlem görmeye başladı. Hafta başında 15,50 seviyesinde seyreden dolar yükselişine devam ediyor.. Euro/TL ise 16,82'lerde seyrediyor. Gram altın ise güne 931 Lira seviyesinde giriş yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN