Gram Altın Tarihin Rekorunu Kıracak! Selçuk Geçer Elinde Gram Altın Olanlara Öyle Bir Seviyeye Verdi Ki.. "Yok Artık" Dedirtecek

Gram Altın Tarihin Rekorunu Kıracak! Selçuk Geçer Elinde Gram Altın Olanlara Öyle Bir Seviyeye Verdi Ki.. "Yok Artık" Dedirtecek

Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, yayınında dolar ve gram altına ilişkin ciddi değerlendirmelerde bulundu. Geçer, gram altın yatırımcılarını sevindirecek haberi verdi. İşte Geçer'den dikkat çeken açıklamalar.

Piyasalar üzerine yaptığı sivri açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken Selçuk Geçer, yine herkesi şaşırtacak açıklamalarda bulundu. Gram altının rekor seviyeye ulaşacağını belirten Geçer, dolar konusundaki korkusunu da anlattı. İşte elinde altın ve dolar olanları yakından ilgilendiren o açıklamalar.

1442908-1-001.jpg

"FARKI VATANDAŞA ÖDETİYORLAR"

Dolar kuruna ilişkin yüksek tahminlerde bulunan Selçuk Geçer dolara ilişkin şunları kaydetti:

"Bir hafta öncede söylemiştim dolar çok hızlı şekilde 15,80'e gelecek rahat olun demiştim. Oraya geldik. 15,75'i gördük. Yarın 95 aralığına yerleşir, bir ihtimal orada soluklanır ondan sonra da yukarıya hareket devam. Burada çok kritik bir mevzu var. Doları özellikle tutmuyorlar, bankalara faiz ödetmemek için. Bankalar o kadar sıkıntılı ki bankalara faiz ödettireceğimize vatandaşın sırtına bu işi yükleyelim, Hazine üzerinden bankaların ödeyeceği faizi ödeyelim. Bankalarda istedikleri kredileri toplasınlar, yüzde 14 ile alsınlar yüzde 26 ile versinler. Aradaki farkı da bize ödetsinler"

altin-001.jpg

"BENİM KORKTUĞUM..."

Geçer dolara ilişkin geçmişten bir örnek vererek korktuğu şeyi anlattı. Ekonomi bozuk olduğu için doların yükseldiğinin altını çizen Geçer, "Dolardaki bu seviyeler beni korkutmayan seviyeler. 16, 17'ler beni korkutmuyor. Beni 5 Nisan 1994 ortamından daha sıkıntılı bir ortam o korkutuyor. O günlerde dolar karşında TL 8 bin lira idi. 1 günde kendisini 42 bin liraya attı. Türk Lirası daha fazla değer kaybetti. Sonraki 6 yıl içerisinde 8 bin lira olan dolar 1 milyon 600 bin liraya geldi. Dolar yükselmez diyenler var ya onlara cevap olsun. Ekonomi bozulduğu için dolar yükseliyor." dedi.

"GRAM ALTIN REKOR KIRACAK!"

Dolar düşecek mi? Dolarda yükseliş devam edecek mi? Gram altın rekor kıracak mı? gibi soruları cevaplayan Geçer, "Doların 15,50 seviyelerinde kalması bile önemli artık. Euro ise 1,03'e kadar geriledi. Her an bu durum dönebilir. Dolar endeksinde yükseliş her şeyi ortaya koyuyor. Önümüzdeki dönem Amerika'da bir resesyon olması yüksek bir ihtimal. Bu da dünyada krizin dibi demek. Tam piyasalarda dibin de dibini gördük dediğimiz anda altın fiyatları tekrar yükselişe geçiyor. Bunlar normal çünkü kritik dönemlerde altın fiyatlarının yükseldiğini görürüz. Ben 1300 -1400 civarlarında bir altın seviyesi beklemiyorum. 1700-1800 aralığı maksimum görülür. Bunun daha aşağısı yok. Altın hala enflasyona karşı bir koruma yöntemi. Altın bu sene rekor kırarsa hiç şaşırmam. Gram altın ise rekor kırar. Çünkü altında daha dolar etkisini görmedik. Dolar etkisi ile ons etkisinin birleştiği nokta gram altın zirve yapacağı yer. Gram altın 1000 liranın üzerine kendisini atar ve ilerler." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN